Onze organisatie

ONTSTAAN

Inloophuis ‘de Boei’ is in 2000 gestart als ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten, in de meest ruime zin van het woord. Een plek waar ontspannende activiteiten worden geboden, mogelijkheden zijn andere lotgenoten te ontmoeten en vooral te zien en te horen “hoe een ander het doet”.

Het gaat om de meest pure vorm van empowerment. De afgelopen jaren is Stichting Inloophuis de Boei uitgegroeid tot een organisatie met 5 locaties, naast Rotterdam-Zuid zijn er nu ook locaties in Schiedam, Overschie, Barendrecht en Spijkenisse. Ook de doelgroep is uitgebreid, naast kankerpatiënten en naasten worden ook nabestaanden opgevangen. ‘De Boei’ als naam staat voor een lichtbaken, als het wat donker om je heen is en je bang bent de weg kwijt te raken, zowel naar de haven als de andere kant op. Verder kenmerkt Inloophuis ‘de Boei’ zich als een vrijwilligersorganisatie met een solide kern aan actieve vrijwilligers.

Het beleid van Inloophuis ‘de Boei’ zal zich concentreren op de kernwaarden:
warm, ondersteunend, betrokken, loyaal en toegankelijk.

DAGELIJKSE LEIDING

Saskia den Uijl  is als directeur/bestuurder verantwoordelijk voor het beleid en de bedrijfsvoering van ons Inloophuis.
Joke van der Hoek  ondersteunt als persoonlijke begeleider rouw & verlies onze gasten met individuele gesprekken of groepsgesprekken.
Patricia van der Schoor  is als coördinator/medewerker PR verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten ons Inloophuis. Ook stuurt zij onze vrijwilligers aan.
Hazel Vince  is onze medewerker financiën.

RAAD VAN TOEZICHT

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de directeur/bestuurder. Deze leden voeren hun werkzaamheden onbezoldigd uit:
– Rob Buijtendijk, voorzitter
– Patrick de Wit
– Rinus de Grauw
– Johanna Fijn


Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Voor onze privacyreglement in PDF, klik hier.